Conditii de returnare

Scopul nostru este sa fiti pe deplin multumiti atunci cand achizitionati produse de pe  effectfashion.ro, insa in cazul in care nu sunteti, articolele pot fi returnate.

- Cumparatorul are dreptul sa renunte la cumparare*, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, conform OG 130/2000-privind regimul juridic al contractelor la distanta, Art. 7. - (1)

- Avem rugamintea sa ne informati telefonic intentia de retur in termen de 48 de ore lucratoare de la primirea coletului, printr-un apel la unul dintre numerele de telefon: 0254 -712676, 0733.405.004 sau 0722.355 189, in urma careia veti primi instructiuni suplimentare, daca este cazul.

- Produsul va fi returnat prin aceeasi metoda prin care a fost primit si trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit si sa nu aiba semne de purtare). Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Nu se accepta returul cu ramburs. În cazul in care nu sunt respectate aceste lucruri, banii nu se pot returna deoarece nu se  respectă termenii şi condiţiile pe care le-aţi acceptat în momentul tranzacţiei.

- Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul din motive care nu sunt in responsabilitatea S.C. EFFECT DESIGN S.R.L.

- Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen 3-5 zile lucratoare.

- Daca marimea nu vi se potriveste puteti solicita o alta marime in cazul in care aceasta este disponibila sau un articol diferit, cu achitarea eventualei diferente de plata, taxele de transport vor fi suportate de catre dumneavoastra.

 

Societatea noastra detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.effectfashion.ro sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur).

* Articole realizate la comanda din cauza stocului indisponibil pe site nu pot fi returnate!