EFFECT este marca inregistrata din anul 2006 .Producem si comercializam haine exclusiv de dama, in 7 magazine  situate in Hunedoara, Deva, Timisoara si Arad. Din anul 2012 am inceput activitatea si in mediul online, fiind posibil astfel sa livram articolele vestimentare de calitate superioara, marca proprie EFFECT,  cu un pret accesibil la o arie cat mai vasta de cliente.

De ce noi?

- Pentru ca noi respectam timpul si banii clientelor noastre

- Pentru ca suntem constienti de calitatea produselor noastre

- Pentru ca iti restituim banii in cazul unui retur intr-unul dintre cele mai scurte intervale de timp din mediul online, deoarece ne dorim doar cliente multumite

- Pentru ca vrem sa iti multumim pentru increderea acordata, astfel incat in cazul indisponibilitatii unui produs, vom face o comanda speciala pentru tine, pentru ca articolul tau preferat sa ajunga la tine. (Daca mai exista pe stoc materialele si accesoriile necesare)

- Pentru ca interesul nostru este dezvoltarea continua, iar parearea ta conteaza pentru noi 

Oferim clientelor noaste o gama larga de articole vestimentare, de calitatea superioara, realizate in acord cu tendintele momentului si in culorile specifice sezonului. EFFECT te vrea frumoasa, rafinata si cu stil!

 


“Ceea ce este important la o rochie este femeia care o poarta” --Yves Saint Laurent