Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile urmatoare.

Sc  EFFECT DESIGN S.R.L ("noi") va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.effectfashion.ro ("site-ul"), sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii ("Termenii"). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui continut prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

1. Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare, socotit de la data confirmarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Pentru produsele care nu se mai afla in stoc, dar mai pot fi fabricate, termenul de livrare variaza, acesta fiind comunicat direct clientului

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.

Taxa de Transport prin Curier Rapid, catre destinatiile din orasele, sau din apropierea oraselor unde exista sediu Fan Courier sau Urgent Curier, este:

- gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 300 RON,

- 20 RON pentru comenzi cu valoarea mai mica de 300 RON

In cazul in care adresa de destinatie a comenzii este in afara ariei de acoperire a curierilor, se percepe taxa suplimentara, calculata per km suplimentar. Aceasta taxa va fi comunicata telefonic de catre un angajat al EFFECT Design in momentul confirmarii comenzii.

 

Livrarea se va face de catre Curier, la domiciliul clientului, in interval de 24-48 de ore lucratoare de la confirmarea  comenzii.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

2. Cum cumpar produse de pe site-ul www.effectfashion.ro ?

Puteti comanda produsele noastre online urmand 3 pasi :

a. Selectati produsul pe care doriti sa il achizitionati si apasati pe butonul  “Comanda!”

In situatia in care unul dintre produsele pe care doriti sa le achizitionati nu se mai afla momentan pe stoc, puteti opta pentru inscrierea in Wishlist, prin simpla apasare a butonului  ADAUGA IN WISHLIST de pe pagina produsului si selectarea marimii dorite. Astfel vom lua la cunostiinta de solicitarea dumneavoastra si va vom instiinta prin e-mail cand produsul dorit va redeveni disponibil. Sigura conditie pentru a se recrea stoc pentru un anumit produs este sa existe suficiente comenzi, motiv pentru care nu trebuie sa ezitati in a va inscrie in Wishlist.

b. Introduceti datele dumneavoastra personale

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa sa ne transmiteti aceste informatii prin intermediul formularului de CONTACT disponibil pe site, fiind suficient numele dumneavoastra pentru a va indentifica comanda.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti de catre S.C. EFFECT DESIGN S.R.L. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, S.C EFFECT DESIGN  S.R.L nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

 3. Modalitati de plata:

Prin ramburs: Plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului

4. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.effectfashion.ro, trebuie sa aveti un cont pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet..

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Puteti sa utilizati site-ul nostru doar daca sunteti de acord cu acesti "Termeni si conditii". Dumneavoastra sunteti responsabil pentru mentinerea caracterului secret al parolelor dumneavoastra, informatiilor privind autentificarea si contul. Sunteti de acord sa fiti pe deplin responsabili pentru orice comenzi plasate pe site-ului nostru din contul dumneavoastra.

De asemenea, declarati si garantati ca toate informatiile furnizate de dumneavoastra sunt adevarate si exacte.
Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda sau viziona produsele noastre. Nu puteti utiliza site-ul nostru: pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acesti Termeni. Noi putem, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, inceta sau restrictiona accesul dumneavoastra la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru.

Orice incercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea continutului www.effectfashion.ro, afectarea performantelor lui se considera tentativa de fraudare.

 5. Informatii privitoare la returnarea produselor:

Cumparatorul are dreptul sa renunte la cumparare - Articole realizate la comanda din cauza stocului indisponibil pe site nu pot fi returnate! - fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Solicitati telefonic returul, in termen de 48 de ore lucratoare de la primirea coletului, printr-un apel la numarul: 0722 355 189 sau in scris, prin e-mail:effect_hd@yahoo.com in urma careia veti primi instructiuni suplimentare, daca este cazul.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, documentele care l-au insotit si sa nu prezinte urme de purtare). Orice colet care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor.

 Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de 5 zile lucratoare.

Nu se accepta returul cu ramburs. In cazul in care nu sunt respectate aceste lucruri, banii nu se pot returna deoarece nu se respecta termenii si conditiile pe care le-ati acceptat in momentul tranzactiei

Societatea noastra detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.effectfashion.ro sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur).

6.  Limitarea raspunderii

 Noi nu vom fi, si colaboratorii nostri nu vor fi, responsabili sau raspunzatori pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, raspundere stricta sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (II) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare, revanzare sau plata), sau (III) executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti. Aceasta renuntare la raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificare a, sau utilizare a inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

7.   Protectia datelor personale:

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra înregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege conform notificarii numarul 920600029836 A.N.S.P.D.C.P. din data 02/12/2014.

Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. de contact sa fie prelucrate de catre S.C. EFFECT DESIGN S.R.L.

S.C. EFFECT DESIGN SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: S.C. EFFECT DESIGN S.R.L.

8.  Drepturi de autor:

 Noi, impreuna cu furnizorii nostri de servicii si produse ("Furnizorii"), detinem si avem drepturile de autor asupra site-ului nostru si tuturor continuturilor acestuia. Nu veti copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afisa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continutul, datele, informatiile sau materialele gasite pe site-ul nostru decat in urma obtinerii acordului scris al reprezentantului societatii noastre sau doar in scop necomercial.

 Denumirile produselor, Imaginile, Modalitatea de prezentare, Marcile comerciale, Logo-urile si Marcile de serviciu afisate pe site-ul nostru ("Marcile") sunt propietate intelectuala  ale S.C  EFFECT DESIGN S.R.L si inregistrate ale noastre si ale Furnizorilor nostri.

Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru si accesul pe site-ul nostru nu va acorda nici o licenta sau drept de a utiliza oricare din Denumiri, Imagini, Marci. Nu veti utiliza nici un robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Intregul software, aplicatiile, si modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastra sau pentru care noi avem licenta de la alte parti. Nu puteti reproduce, deconstrui (reverse-engineer), crea lucrari derivate, dezasambla sau decompila, vinde, inchiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

Art. 1. (1) Pentru buna informare a consumatorilor si pentru a le acorda acestora posibilitatea sa isi exprime opinia cu privire la produsele si serviciile ce le sunt puse la dispozitie de catre operatorii economici, este obligatorie afisarea de catre operatorii economici, la loc vizibil in spatiul de comercializare sau, dupa caz, de prestare a serviciilor, a unui anunt cu numarul de telefon TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999 ? linie telefonica cu apelare gratuita, precum si adresele, numerele de telefon/fax si adresele de e-mail ale comisariatelor judetene pentru protectia consumatorilor, respectiv ale Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti, in a carui raza teritoriala se afla operatorul economic. De asemenea, placheta va contine adresa site-ului oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

(2) Adresele, numerele de telefon/fax si adresele de e-mail ale comisariatelor judetene pentru protectia consumatorilor, respectiv adresa, numarul de telefon/fax si adresa de e-mail ale Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti sunt prevazute in anexa nr. 1, care face parte integranta din prezentul ordin.

Art. 2.  Placheta prevazuta la art. 1 va fi realizata prin grija operatorului economic, conform modelului prevazut in anexa nr. 2, care face parte integranta din prezentul ordin.

Art. 3.  Operatorii economici care administreaza site-uri de e-commerce (comert electronic) sunt obligati sa prezinte pe prima pagina a site-ului (home page) un link catre adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Art. 4.  Prezentul ordin intra in vigoare in termen de 30 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

9.  Prevederi generale

Nu puteti cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile dumneavoastra din acesti Termeni si Conditii. Noi putem modifica acesti Termeni in orice moment. Folosirea continua de catre dvs a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusa Termenilor in vigoare la momentul utilizarii de catre dumneavoastra. Va trebui sa revedeti acesti Termeni periodic. Folosirea continua de catre dumneavoastra a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare, va insemna acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor modificati. Cu exceptia celor descrise in propozitiile precedente, dumneavoastra si noi putem sa modificam acesti Termeni numai intr-un document scris semnat sau acceptat in alt mod de dvs si de noi. Daca noi nu actionam in legatura cu incalcarea de catre dvs sau de catre altcineva cu orice ocazie, nu inseamna ca renuntam la dreptul nostru de a actiona in legatura cu incalcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti Termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila iar ceilalti Termeni vor ramane in vigoare si executabili.

Acesti Termeni, impreuna cu acele articole care au devenit parte din acesti Termeni prin referire, alcatuiesc intreaga intelegere dintre noi si dvs in legatura cu utilizarea de catre dvs a site-ului nostru, si inlocuieste orice intelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de catre dvs a site-ului nostru.

Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre dvs si de catre noi a acestora sunt guverntate de legislatia romaneasca. Daca inaintati vreo actiune in instanta legata de utilizarea de catre dvs a site-ului nostru, a produselor si serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteti de acord sa inaintati aceasta actiune numai in instantele judecatoresti de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea, in scris, a S.C EFFECT DESIGN S.R.L. In oricare astfel de actiune sau orice actiune pe care noi o putem initia, partea care are castig de cauza va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecata suportate in legatura cu actiunea, inclusiv dar fara a se limita la costuri, atat impozabile cat si neimpozabile. O versiune tiparita a acestui acord si a oricarei notificari date in forma electronica va fi admisibila in procedura judiciara pe baza acestor Termeni sau legata de acesti Termeni in aceeasi masura si supusa acelorasi conditii ca alte documente comerciale si consemnari generate initial si pastrate in forma tiparita.

Daca comandati sau detineti un cont pe www.effectfashion.ro inseamna ca  sunteti  de acord cu termenii si conditiile de mai sus, asadar va asumati raspunderea pentru orice nerespectarea a acestora.